Translate

EN FR NL

ourStoryHeader

   

 

Wie zijn wij bij

THE LITTLE GYM Wemmel

The Little Gym Wemmel biedt een gestructureerd lesprogramma aan in een positieve leeromgeving, waarin uw kind nieuwe vaardigheden ontwikkelt en zijn of haar zelfvertrouwen versterkt, allemaal met een brede glimlach op het gezicht. Onze gekwalificeerde instructeurs dragen bij aan blije, zelfverzekerde kinderen tijdens een variatie aan lessen, zoals ouder/kind-lessen, gymnastiek en leuke extra’s zoals feestjes, vakantieprogramma’s en meer.

 

 


 

Catherine-Guillick-bio-picCatherine Guillick

Eigenaar

Zoals veel eigenaars van The Little Gym begon ook mijn traject bij The Little Gym als ouder. We leerden The Little Gym kennen toen onze dochter 14 maanden oud was. Wij vonden het een magische plek, een heldere en stimulerende plek waar onze gezichten pijn deden door de hele tijd te glimlachen tijdens haar les.

We zagen snel in dat de wekelijkse les niet alleen heilzaam was voor de motorische vaardigheden van onze dochter, maar ook voor haar ziel. Het was voor ons duidelijk dat ze veel meer leerde dan gymnastiek. Haar leraars gebruikten gymnastiek om de algemene ontwikkeling van onze dochter te stimuleren en haar belangrijke vaardigheden voor het leven aan te leren.

Op dat moment was ik al 20 jaar actief in een succesvolle carrière in de... Lees meer

 

 

​Fotogallerij​

  • slide2MoreFun

  • slide3MoreFun

  • slide4MoreFun

  • slide5MoreFun

  • slide6MoreFun

  • slide7MoreFun

  • slide8MoreFun

  • slide9MoreFun

    

 

Onze Filosofie van

Driedimensionaal Leren

 

Bij The Little Gym werken we aan een serieus doel in een plezierige omgeving- volgens de filosofie Driedimensionaal Leren. Fysieke inspanning speelt hierin een leidende rol. De aanpak van Driedimensionaal Leren houdt in dat tijdens elke les gezorgd wordt voor ontwikkeling op de drie holistische vlakken – Goed in je hoofd, Goed in je vel & Goed in het leven! Lees hieronder meer over hoe elke dimensie uw kind helpt om zich te ontwikkelen en goed te functioneren.

 

  

 

Icons-3D-learning_GetMoving_DutchGoed in je vel

 

Het ontwikkelen van lenigheid, kracht, evenwicht en coördinatie door gevarieerde fysieke inspanning.

 

 

Icons-3D-learning_BrainBoost_DutchGoed in je hoofd

 

Het ontwikkelen van luistervaardigheid, concentratievermogen en beslissingsvaardigheid waar uw kind ook buiten de gym veel aan zal hebben.

 

 

Icons-3D-learning_LifeSkills_DutchGoed in het leven!

 

Het aanmoedigen van delen, teamwork, samenwerking en leiderschap in een sociale omgeving van vriendjes en leeftijdsgenoten.

 

 

ourStoryImg
40 jaar

SERIOUS FUN

Als innovatieve leerkracht, muzikant en bewegingsspecialist had Robin Wes een plek voor ogen waarin kinderen hun fysieke ontwikkeling kunnen ontdekken terwijl zij ook groeien op sociaal, emotioneel en intellectueel vlak. Hij opende zijn eerste The Little Gym in 1976 in Bellevue, Washington en verzorgde de lessen destijds met dezelfde positieve, niet competitieve instelling zoals we vandaag de dag bij The Little Gym nog steeds doen. Veertig jaar later ervaren kinderen in meer dan 300 locaties wereldwijd de Serious Fun die The Little Gym biedt.

burstBubbles   

 

The Little Gym

Evolutie

1976circle

Het concept The Little Gym is geboren wanneer Robin Wes zijn eerste gym opent.

1992circle

The Little Gym International start met franchise.

2008circle

Meer dan 300 gyms in 25 landen.

2016circle

The Little Gym bereikt 6 continenten met gyms in 12 landen binnen Europa.

  

 

 

Gym materiaal bij The Little Gym is

gecertifieerd door:​

 

 

We dragen bij aan de

lokale gemeenschap