Translate
blogHeader
Fresh ideas, insights, and tips

  Local News 

HERFSTVAKANTIE PROGRAMMA

Herfstvakantie programma

29 Oktober tot 2 November: elke halve dag van het programma vullen we met een fysieke activiteit en een knutselopdracht volgens het thema van de week:

Op avontuur met eenhoorns, prinsessen en draken

Creatieve verhaaltjes met originele muziek nodigen ons uit om te bewegen en onze verbeelding te ontwikkelen.
Reservatie vanaf een halve dag
Brochure beschikbaar - https://wemmel.thelittlegym.eu/vakantieprogrammas

 


Zomer stages 2018: fun en plezier aan de kaart

 Zomer vakantieprogramma 2018

Geen noodzaak om een hele week te boeken! Registreer uw kinderen van 2,5 jaar tot 7 jaar zoals u goeddunkt voor maximale flexibiliteit: halve dag of 4-daagse week boeken! 
Terwijl je plezier, kunnen kinderen hun geest, hun lichaam en hun zelfvertrouwen ontwikkelen. 
Onze activiteiten worden omlijst door onze gebruikelijke team. Het plezier en het plezier in perspectief

https://wemmel.thelittlegym.eu/vakantieprogrammas

voor meer infos, Bel ons op 02 269 62 69 or wemmel@thelittlegym.eu

 

 


Inschrijving schooljaar 2018-2019

Inschrijving schooljaar 2018-2019 

Als lid van “The Little Gym Wemmel” krijgt u voorrang voor deze inschrijvingen:

Vanaf 9 tot 20 MEI krijgt u voorrang

De inschrijvingen zijn voor iedereen open vanaf 21 mei 2018 !

Ons hele team staat uiteraard tot uw beschikking mocht u vragen hebben en staat klaar om samen met u de sessie te kiezen die het beste bij uw kind past.

 

Bel ons op 02 269 62 69


PAASVAKANTIE PROGRAMMA - SCHRIJF NU IN!

Paasvakantie programma

 

 

Elke halve dag van het programma vullen we met een fysieke activiteit en een knutselopdracht volgens het thema van de week. Creatieve verhaaltjes met originele muziek nodigen ons uit om te bewegen en onze verbeelding te ontwikkelen.

Reservatie 'a la carte': u kiest de dagen of de halve dagen die u het beste passen.

Week 1 (3, 4, 5, 6 april): Het Feest in het Drakenhol
Week 2 (10, 11, 12, 13 april) : Gerty, de Hoffelijke Gorilla

Brochure beschikbaar: http://wemmel.thelittlegym.eu/vakantieprogrammas

Bel ons op 02 269 62 69 of email wemmel@thelittlegym.eu


Sinterklaasfeest *alléén voor leden van The little Gym Wemmel

Sinterklaas bij The Little Gym Wemmel

Op zondag 3 december organiseert The Little Gym speciaal voor leden een Sinterklaasfeest.

Om iedereen de gelegenheid te geven volop van dit feest te kunnen genieten hebben we het feest ingedeeld in twee tijden voor verschillende leeftijdsgroepen.

Van 10u tot 11u zullen we de focus leggen op ouder-kind activiteiten, de leeftijdsgroep van 4 maanden tot en met 3 jaar.

Van 11u tot 12u zullen we voornamelijk activiteiten organiseren die gericht zijn op de leeftijdsgroepen 4 tot 6 jaar en 6 tot 12 jaar.

Tijdens het evenement kunnen de kinderen Sinterklaas een handje geven, klimmen en klauteren in de gymzaal, een kleurplaat kleuren en veel meer.

We horen graag of je bij dit super Sinterklaasfeest aanwezig bent.

Geef je vóór 1 december op aan de balie, of stuur een mailtje, klik hier


Herfstvakantieprogramma 2017

Herfstvakantie 2017

SCHRIJFT NU IN!

Elke halve dag van het programma vullen we met een fysieke activiteit en een knutselopdracht volgens het thema van de week: de Schat van de Blizzard Berg. Creatieve verhaaltjes met originele muziek nodigen ons uit om te bewegen en onze verbeelding te ontwikkelen.

Reservatie vanaf een halve dag

Brochure beschikbaar - http://wemmel.thelittlegym.eu/vakantieprogrammas


Deze week is Vrienden week bij The Little Gym Wemmel

Social-Media_Bring-a-friend_ParentChild_1200x1200px
Deze week zijn jullie vriendjes welkom bij The LIttle Gym Wemmel ! Vergeet u plaats niet te reserveren op 02 269 62 69 of http://wemmel.thelittlegym.eu/home-nl


Op 6 September start The Little Gym Wemmel ook terug!!!

Schooljaar 2017-2018


Het schooljaar staat voor de deur! Nog maar een paar nachtjes slapen! Joepiiieeeeee!
Bel ons vlug op 02. 269. 62. 69 of email wemmel@thelittlegym.eu 

http://wemmel.thelittlegym.eu/gymlessen


Ongetwijfeld de leukste job die er bestaat!

HandingOutSmiles_NL
Ben je een actief persoon die vol leven en passie? Dan zou jij een perfect lid kunnen zijn van het team van het nieuwe centrum The Little Gym Wemmel. De ideale kandidaat of kandidate moet vooral van kinderen houden, graag bewegen en bereid zijn om elke dag onnozel te doen en vooral heel veel plezier te maken.  The Little Gym Wemmel wil positieve en optimistische medewerkers die een passie hebben voor kinderen en sport. Je hebt geen ervaring in sport of gymnastiek nodig om bij ons te komen lesgeven. Waarover je wel moet beschikken, is een geloof in de kracht van sport en bewegen om lichaam en geest van kinderen te helpen ontwikkelen. Al onze lesgevers krijgen een interne opleiding zodra ze officieel bij ons medewerker zijn geworden. In twee maanden tijd ben je een volwaardig lid van ons team.

Spreek je Frans en/of Nederlands en Engels en ben je op zoek naar een voltijdse of deeltijdse baan of wil je werken als student (ouder dan 18 jaar), aarzel dan niet om met mij contact op te nemen, via het e-mailadres catherine.guillick@thelittlegym.eu.Hoe is The Little Gym Wemmel ontstaan?

15016424_1213072708776462_8261603313250412532_o_copy
Als moeder ga ik al meer dan 2 jaar met mijn dochter naar de ouder/kind-sessies van The Little Gym. Ik ben ervan overtuigd dat het programma van The Little Gym kinderen vaardigheden bijbrengt die ze niet op school krijgen aangeleerd. Ik zie hoe mijn dochter en haar kameraadjes zich ontwikkelen. Bij The Little Gym treffen ze een leuk kader aan, maar elke week wordt er ernstig gewerkt. Aan de basis van het programma ligt een aanpak met drie dimensies. Het is de bedoeling om kinderen te laten opgroeien door hen ‘goed te laten voelen in hun hoofd’, ‘in hun lichaam’ en ‘in hun leven’! Het programma bestaat al 40 jaar en er zijn meer dan 300 centra ter wereld. Het heet dan misschien wel The Little Gym, maar er wordt veel meer gedaan dan alleen maar gymnastiek.

In Brussel bestaan er al centra in Ukkel en in Wezembeek, maar in het noorden van Brussel bestond er nog geen The Little Gym. Ik was op zoek naar een plek die makkelijk bereikbaar zou zijn voor de ouders die uit de gemeenten in het noorden van Brussel of uit Vlaams-Brabant komen. Wemmel is centraal gelegen in dat gebied, dus mijn keuze was op die gemeente gevallen.

Daarna moest ik een grote ruimte van 300 m2 vinden, met een hoog plafond, een ruime parking, niet te ver van het centrum waar er enkele winkels zouden zijn zodat de ouders ook meteen enkele boodschappen zouden kunnen doen in de buurt... En dat was niet makkelijk te vinden in Wemmel. Na heel wat zoeken (dank u, Google Earth!) vond ik een ruimte die uit de hoogte bekeken leek op een grote hangar. Ik nam contact op met de eigenaar die snel gewonnen was voor het idee om in zijn gebouw een The Little Gym te installeren. Een jaar later gaan we met de werken beginnen en zal Schoolstraat 24 in Wemmel, op een boogscheut van de Markt, ons stekje worden!

In november 2016 beginnen de werkzaamheden. De opening is gepland in april 2017. Twee maanden vol hard labeur zal nodig zijn om van deze ruimte een waardige The Little Gym te maken!Volg ons op Facebook!

Ready_for_Serious_Fun_NL
Je kunt vanaf nu The Little Gym Wemmel ook volgen op Facebook. Klik op deze link en like onze pagina.

Je zult er regelmatig info vinden over het verloop van de werkzaamheden, ons team, de inschrijvingsmogelijkheden en nog veel meer over alle activiteiten die we voor jou in petto hebben.