Translate
contactUsHeader

SCHRIJF U IN VOOR ONZE EMAIL UPDATES!

 

CONTACT INFORMATIEINSCHRIJVINGEN VOOR NIEUWSBRIEVEN EN AANBIEDINGEN

The Little Gym® Wemmel stuurt u informatie en exclusieve aanbiedingen met betrekking tot zijn producten en diensten. Daarnaast kan The Little Gym® Wemmel u in samenwerking met andere organisaties producten en diensten aanbieden waar u mogelijk in geïnteresseerd bent. The Little Gym® Europe en franchisenemer The Little Gym® Wemmel gaan zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze aan geen van hun partners verkopen of overdragen. Aanbiedingen van onze partners ontvangt u alleen via mededelingen van The Little Gym® Europe en franchisenemer The Little Gym® Wemmel.


Ik weet dat het mij vrij staat om op dit formulier aan te geven of ik me wel of niet inschrijf voor elektronische promotionele communicatie. Ook weet ik dat ik door een verzoek met een kopie van mijn legitimatie te sturen naar The Little Gym® Wemmel of naar wemmel@thelittlegym.eu, te allen tijde mijn inschrijving voor elektronische promotionele communicatie kan beëindigen.

*Verplichte informatie

Security Check
Please enter the text below
CaptchaImage
Can't read text above? Try another text.

The Little Gym® Europe (The LifeSkills Company S.A., 62 boulevard de la Woluwe, B-1200 Brussel, België) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. Zij zullen uw persoonsgegevens overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (Europese verordening 679/2016) verwerken om de door u gevraagde producten en diensten aan te kunnen bieden of om de door u opgevraagde informatie over The Little Gym® Europe en zijn franchisenemers, zijn producten, diensten en aanbiedingen te kunnen verstrekken. U heeft het recht op inzage in en correctie van uw gegevens. U heeft eveneens het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw gegevens voor mar Wemmel ketingdoeleinden. U kunt van uw recht gebruikmaken door e.e.a. direct bij uw gym te melden, of door uw verzoek (met uw legitimatie) naar The Little Gym® Wemmel te sturen via wemmel@thelittlegym.eu. Meer informatie over de verwerking van uw gegevens, kunt u vinden hier.