Translate

EN FR NL

Practice makes progress_header_copy
  
The Little Gym® Europe

Brief van de CEO


Ieder kind is anders en ieder kind is uniek, maar alle kinderen hebben één ding gemeen, namelijk potentieel.

Dit potentieel ontdekken en verder stimuleren behoort tot de core business van The Little Gym.  Kinderen helpen bij het ontwikkelen van levensvaardigheden die ze kunnen gebruiken op school, in hun familie- en vriendenkring, tijdens sportactiviteiten en in hun latere loopbaan, is onze passie.

We zijn ervan overtuigd dat leren op een plezierige manier de meest effectieve manier van leren is.  Wanneer de oogjes van uw kind fonkelen in onze gymzalen, dan gebeurt er iets bijzonders.  Op dat moment groeien ze het meest en beseffen onze instructeurs dat ze echt een verschil maken in dat groeiproces.

Maar aan dat plezier mag volgens ons ook een ernstig kantje zitten; daarom noemen we onze sessies ‘Serious Fun’ sessies.  Ze zijn gebaseerd op een zeer gesofisticeerd curriculum dat ontwikkeld werd door internationale experten op gebied van ontwikkelingspsychologie van kinderen en dat de voorbije veertig jaar voortdurend beproefd, verfijnd en bijgeschaafd werd.

Met ons ‘Serious Fun’ curriculum helpen we kinderen zichzelf te aanvaarden en graag te zien.  We helpen hen bij het leren nemen van berekende risico’s wanneer ze angstig zijn.  We moedigen hen aan om toch hun stem te laten horen wanneer ze verlegen zijn en we leren hen dat ze heel belangrijk zijn.  We koesteren, aanvaarden, moedigen aan en verbinden.

En op dat pad ontwikkelen deze moedige, prachtige, lachende kinderen fysieke kracht,  coördinatie en motorische vaardigheden.  Ze leren de evenwichtsbalk te trotseren, hun lichaam onder controle te houden wanneer ze eraf vallen en door de lucht vliegen.  Ze leren kracht te ontwikkelen om op hun handen te staan en ze leren dat, jawel, ze het aankunnen !

Onze gyms zouden niets zijn zonder ons ongelooflijk team van eigenaars en instructeurs.  Meer dan driehonderd instructeurs en eigenaars baten onze 45 gyms uit in heel Europa.  Ons curriculum behoort tot de beste curricula van de wereld maar het is vooral ons gepassioneerd The Little Gym Team dat het verschil maakt; deze mensen runnen de gyms en staan garant voor de dagelijkse lessen.

Voor de eigenaars van onze gyms is The Little Gym niet enkel een zakelijke  opportuniteit; het is een mijlpaal in hun leven. Iedere eigenaar van een The Little Gym kan een uniek verhaal vertellen over hoe The Little Gym hen geholpen heeft bij het ontdekken en verwezenlijken van hun potentieel.  Meerdere van onze eigenaars zijn begonnen als instructeur in onze gyms.  En vele anderen hebben The Little Gym leren kennen als ouders; ze deelden onze visie en onze passie en wilden het concept van The Little Gym delen met andere kinderen van over de hele wereld.

The Little Gym zal blijven groeien, maar enkel indien we de juiste mensen vinden.  Mensen die gepassioneerd zijn over de ontwikkeling en het groeiproces van de volgende generatie  ... en die die kleine oogjes kunnen laten fonkelen.

En we zullen hier nooit op inleveren of toegevingen doen.  Je kan nu eenmaal niet inleveren op potentieel ... potentieel moet je de kans geven om zich ten volle te  ontplooien.
  
Alexander de Wit
CEO & Stichter
The Little Gym Europe
   
ornament-pre-k-gym