blogHeader

Ongetwijfeld de leukste job die er bestaat!

HandingOutSmiles_NL
Ben je een actief persoon die vol leven en passie? Dan zou jij een perfect lid kunnen zijn van het team van het nieuwe centrum The Little Gym Wemmel. De ideale kandidaat of kandidate moet vooral van kinderen houden, graag bewegen en bereid zijn om elke dag onnozel te doen en vooral heel veel plezier te maken.  The Little Gym Wemmel wil positieve en optimistische medewerkers die een passie hebben voor kinderen en sport. Je hebt geen ervaring in sport of gymnastiek nodig om bij ons te komen lesgeven. Waarover je wel moet beschikken, is een geloof in de kracht van sport en bewegen om lichaam en geest van kinderen te helpen ontwikkelen. Al onze lesgevers krijgen een interne opleiding zodra ze officieel bij ons medewerker zijn geworden. In twee maanden tijd ben je een volwaardig lid van ons team.

Spreek je Frans en/of Nederlands en Engels en ben je op zoek naar een voltijdse of deeltijdse baan of wil je werken als student (ouder dan 18 jaar), aarzel dan niet om met mij contact op te nemen, via het e-mailadres catherine.guillick@thelittlegym.eu.