Translate

EN FR NL

ourStoryHeader

  

Catherine-Guillick-bio-picCatherine Guillick

Zaakvoerster

Zoals veel eigenaars van The Little Gym begon ook mijn traject bij The Little Gym als ouder. We leerden The Little Gym kennen toen onze dochter 14 maanden oud was. Wij vonden het een magische plek, een heldere en stimulerende plek waar onze gezichten pijn deden door de hele tijd te glimlachen tijdens haar les.

We zagen snel in dat de wekelijkse les niet alleen heilzaam was voor de motorische vaardigheden van onze dochter, maar ook voor haar ziel. Het was voor ons duidelijk dat ze veel meer leerde dan gymnastiek. Haar leraars gebruikten gymnastiek om de algemene ontwikkeling van onze dochter te stimuleren en haar belangrijke vaardigheden voor het leven aan te leren.

Op dat moment was ik al 20 jaar actief in een succesvolle carrière in de marketing- en reclamewereld. Ik was consultant geweest voor enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals Procter & Gamble, maar met The Little Gym kreeg ik een nieuwe kans aangeboden: een kans die ik niet kon laten liggen.

The Little Gym beantwoordde aan mijn passie voor kinderen, muziek, fun en vernieuwing. Het voedde ook mijn verlangen om de wereld mooier te maken voor kinderen en om ze te helpen uitgroeien tot gelukkige en succesvolle volwassenen.  

En zo was het idee voor The Little Gym Wemmel geboren. We openden de vestiging van The Little Gym Wemmel in april 2017. Op twee maanden tijd zagen we de glimlach van honderden kinderen in onze lessen en zagen we hoe volwassenen – ouders die een gemeenschappelijk verlangen hebben om de ontwikkeling van hun kinderen te ondersteunen – in onze lobby samen genoten van een kopje koffie.

Bij The Little Gym Wemmel gebruiken we gymnastiek als een heel slim middel om de volledige persoonlijkheid van het kind te ontwikkelen. We vullen de academische opleiding die kinderen op school krijgen aan en helpen hen bij het verwerven van belangrijke vaardigheden voor het leven, zoals flexibiliteit, moed, vertrouwen en creativiteit. En het belangrijkste: we leren kinderen hoe ze vertrouwen kunnen hebben in zichzelf.

Het is niet makkelijk om die belangrijke vaardigheden in de kopjes van kinderen te krijgen. Daarom werkt onze leuke en creatieve aanpak zo goed.  We weten dat kinderen het best leren wanneer ze zich amuseren. Als we de kinderen na de les zien weggaan met een brede glimlach en blinkende oogjes, dan weten we dat ze zich geamuseerd hebben en ze die vaardigheden voor het leven hebben geleerd die ze nodig hebben om uit te groeien tot bloeiende volwassenen.

Een moeder die haar drie kinderen naar onze gym brengt, zei me onlangs: “Ik moet mijn kinderen altijd twee of drie keer vragen om hun schoenen aan te trekken. Behalve wanneer ik zeg dat we naar The Little Gym gaan. Dan staan ze in een oogwenk klaar!”

Dat positieve verschil maken voor kinderen en hun ouders: dat is echt mijn droomjob. En ik prijs mezelf zo gelukkig dat ik deze geweldige kans heb om kinderen en hun familie een tweede thuis te schenken bij The Little Gym Wemmel.

We kijken ernaar uit u snel in de gym te ontmoeten!


Catherine Guillick
Zaakvoerster – The Little Gym Wemmel