Translate

EN FR NL

ourStoryHeader

   

 

Wie zijn wij bij

THE LITTLE GYM Wemmel

The Little Gym Wemmel biedt een gestructureerd lesprogramma aan in een positieve leeromgeving, waarin uw kind nieuwe vaardigheden ontwikkelt en zijn of haar zelfvertrouwen versterkt, allemaal met een brede glimlach op het gezicht. Onze gekwalificeerde instructeurs dragen bij aan blije, zelfverzekerde kinderen tijdens een variatie aan lessen, zoals ouder/kind-lessen, gymnastiek en leuke extra’s zoals feestjes, vakantieprogramma’s en meer.

 

 


 

Catherine-Guillick-bio-picCatherine Guillick

Eigenaar

Ik heb meer dan 25 jaar gewerkt in de reclame- en marketingwereld. Daar heb ik het geluk gehad om fantastische mensen te ontmoeten in tal van grote ondernemingen over de hele wereld.

Toch kreeg ik steeds meer zin om mijn leven in dienst te stellen van ‘de mens’ en vooral van kinderen.

De wereld waarin we leven, verandert zo snel. Persoonlijk denk ik dat naast het zogenaamde ‘academische’ programma kinderen vandaag bepaalde karaktereigenschappen moeten ontwikkelen waarmee ze kunnen uitgroeien tot gelukkige volwassenen die zich volledig hebben ontplooid: ze moeten creativiteit en aanpassingsvermogen hebben, positief en flexibel in het leven kunnen staan en vooral zelfvertrouwen ontwikkelen en behouden. Die eigenschappen hebben ze allemaal nodig om zich goed in hun vel te kunnen voelen... Lees meer

 

 

​Fotogallerij​

  • slide2MoreFun

  • slide3MoreFun

  • slide4MoreFun

  • slide5MoreFun

  • slide6MoreFun

  • slide7MoreFun

  • slide8MoreFun

  • slide9MoreFun

    

 

Onze Filosofie van

Driedimensionaal Leren

 

Bij The Little Gym werken we aan een serieus doel in een plezierige omgeving- volgens de filosofie Driedimensionaal Leren. Fysieke inspanning speelt hierin een leidende rol. De aanpak van Driedimensionaal Leren houdt in dat tijdens elke les gezorgd wordt voor ontwikkeling op de drie holistische vlakken – Goed in je hoofd, Goed in je vel & Goed in het leven! Lees hieronder meer over hoe elke dimensie uw kind helpt om zich te ontwikkelen en goed te functioneren.

 

  

 

Icons-3D-learning_GetMoving_DutchGoed in je vel

 

Het ontwikkelen van lenigheid, kracht, evenwicht en coördinatie door gevarieerde fysieke inspanning.

 

 

Icons-3D-learning_BrainBoost_DutchGoed in je hoofd

 

Het ontwikkelen van luistervaardigheid, concentratievermogen en beslissingsvaardigheid waar uw kind ook buiten de gym veel aan zal hebben.

 

 

Icons-3D-learning_LifeSkills_DutchGoed in het leven!

 

Het aanmoedigen van delen, teamwork, samenwerking en leiderschap in een sociale omgeving van vriendjes en leeftijdsgenoten.

 

 

ourStoryImg
40 jaar

SERIOUS FUN

Als innovatieve leerkracht, muzikant en bewegingsspecialist had Robin Wes een plek voor ogen waarin kinderen hun fysieke ontwikkeling kunnen ontdekken terwijl zij ook groeien op sociaal, emotioneel en intellectueel vlak. Hij opende zijn eerste The Little Gym in 1976 in Bellevue, Washington en verzorgde de lessen destijds met dezelfde positieve, niet competitieve instelling zoals we vandaag de dag bij The Little Gym nog steeds doen. Veertig jaar later ervaren kinderen in meer dan 300 locaties wereldwijd de Serious Fun die The Little Gym biedt.

burstBubbles   

 

The Little Gym

Evolutie

1976circle

Het concept The Little Gym is geboren wanneer Robin Wes zijn eerste gym opent.

1992circle

The Little Gym International start met franchise.

2008circle

Meer dan 300 gyms in 25 landen.

2016circle

The Little Gym bereikt 6 continenten met gyms in 12 landen binnen Europa.

  

 

 

Gym materiaal bij The Little Gym is

gecertifieerd door:​

 

 

We dragen bij aan de

lokale gemeenschap