Translate
localEventsHeader
Mon, Nov 13, 2017

Sinterklaasfeest *alléén voor leden van The little Gym Wemmel

Sinterklaas bij The Little Gym Wemmel

Op zondag 3 december organiseert The Little Gym speciaal voor leden een Sinterklaasfeest.

Om iedereen de gelegenheid te geven volop van dit feest te kunnen genieten hebben we het feest ingedeeld in twee tijden voor verschillende leeftijdsgroepen.

Van 10u tot 11u zullen we de focus leggen op ouder-kind activiteiten, de leeftijdsgroep van 4 maanden tot en met 3 jaar.

Van 11u tot 12u zullen we voornamelijk activiteiten organiseren die gericht zijn op de leeftijdsgroepen 4 tot 6 jaar en 6 tot 12 jaar.

Tijdens het evenement kunnen de kinderen Sinterklaas een handje geven, klimmen en klauteren in de gymzaal, een kleurplaat kleuren en veel meer.

We horen graag of je bij dit super Sinterklaasfeest aanwezig bent.

Geef je vóór 1 december op aan de balie, of stuur een mailtje, klik hier


Mon, Oct 9, 2017

Herfstvakantieprogramma 2017

Herfstvakantie 2017

SCHRIJFT NU IN!

Elke halve dag van het programma vullen we met een fysieke activiteit en een knutselopdracht volgens het thema van de week: de Schat van de Blizzard Berg. Creatieve verhaaltjes met originele muziek nodigen ons uit om te bewegen en onze verbeelding te ontwikkelen.

Reservatie vanaf een halve dag

Brochure beschikbaar - http://wemmel.thelittlegym.eu/vakantieprogrammas


Tue, Oct 3, 2017

Deze week is Vrienden week bij The Little Gym Wemmel

Social-Media_Bring-a-friend_ParentChild_1200x1200px
Deze week zijn jullie vriendjes welkom bij The LIttle Gym Wemmel ! Vergeet u plaats niet te reserveren op 02 269 62 69 of http://wemmel.thelittlegym.eu/home-nl


Tue, Aug 29, 2017

Op 6 September start The Little Gym Wemmel ook terug!!!

Schooljaar 2017-2018


Het schooljaar staat voor de deur! Nog maar een paar nachtjes slapen! Joepiiieeeeee!
Bel ons vlug op 02. 269. 62. 69 of email wemmel@thelittlegym.eu 

http://wemmel.thelittlegym.eu/gymlessen


Wed, Dec 21, 2016

Ongetwijfeld de leukste job die er bestaat!

HandingOutSmiles_NL
Ben je een actief persoon die vol leven en passie? Dan zou jij een perfect lid kunnen zijn van het team van het nieuwe centrum The Little Gym Wemmel. De ideale kandidaat of kandidate moet vooral van kinderen houden, graag bewegen en bereid zijn om elke dag onnozel te doen en vooral heel veel plezier te maken.  The Little Gym Wemmel wil positieve en optimistische medewerkers die een passie hebben voor kinderen en sport. Je hebt geen ervaring in sport of gymnastiek nodig om bij ons te komen lesgeven. Waarover je wel moet beschikken, is een geloof in de kracht van sport en bewegen om lichaam en geest van kinderen te helpen ontwikkelen. Al onze lesgevers krijgen een interne opleiding zodra ze officieel bij ons medewerker zijn geworden. In twee maanden tijd ben je een volwaardig lid van ons team.

Spreek je Frans en/of Nederlands en Engels en ben je op zoek naar een voltijdse of deeltijdse baan of wil je werken als student (ouder dan 18 jaar), aarzel dan niet om met mij contact op te nemen, via het e-mailadres catherine.guillick@thelittlegym.eu.


Facebook